Onderlinge strijd op Eventing Rekken

Onderlinge Eventing Molenruiters Rekken zondag 3 november 2019

Dressuur: B pony’s 1e prijs; Sanne Suijthof met Kyandro, 2e prijs Mayke Leusink met Chico, 3e prijs Roos Gijgink met Jessie;  L1 en L2   pony’s in handicap 1e prijs Bente te Vaarwerk met Summer;  M1 rn M2 pony’s in handicap 1e prijs Bente te Vaarwerk met Moonlight;

Beste dressuurruiter van de dag Bente te Vaarwerk

B paarden 1e prijs Marloes Bennink met Korlinda (Berkelruiters) 2e prijs Carolien Kroekenstoel met Forte; L1 en L2 paarden in handicap 1e prijs Elise Kroekenstoel met Junkie XL; M en Z paarden in handicap 1e prijs Annemarie Kroekenstoel met Gadget

Molenruitertrofee paarden dressuur: klasse B Carolien Kroekenstoel; klasse L Elise Kroekenstoel en klasse M Annemarie Kroekenstoel


Klasse Cross: B pony’s 1e prijs Mayke Leusink met Chico, 2e prijs Emma Jonge Poerink met Wilske; M paarden: 1e prijs Geert Rexwinkel met Connie;  L cross 1e prijs Carolien  Kroekenstoel met Forte; B cross 1e prijs  Mirthe Brouwer met Mandy (Berkelruiters), 2e prijs Mariel Konings met Champ de.

Beste ponyruiter van de Molenruiters is Mayke Leusink met Chico.

Molenruitertrofee SGW: pony’s klasse B Mayke Leusink met Chico, paarden klasse M Geert Rexwinkel met Connie;  klasse L Carolien Kroekenstoel met Forte; klasse B Mariel Konings met Champ de Legume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *