Jubilarissen

Tijdens de online ledenvergadering werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. 50 jaar Molenruiter en paardensport voor deze mannen.

Uitslagen Molenruiters

Zondag 24 oktober te Almelo heeft Merlijn Geverink een eerste en een tweede prijs gewonnen in de B dresssuur met haar pony Pidoro’s Fuego.

Tijdens de Eventing wedstrijd te Barchem behaalde Mayke Leusink een 4e prijs in de B klasse met haar pony Zoi.

Geert Rexwinkel heeft de eerste prijs behaald tijdens de competitiewedstrijd van de senioren Achterhoek in de klasse L springen. Dit deed hij op zijn paard Conny

Van harte gefeliciteerd!

Uitslagen Molenruiters

Goede resultaten in de samengestelde wedstrijdsport!Zondag 17 oktober te Diepenheim heeft Sanne Suythof een eerste prijs gewonnen in de klasse B paarden eventing met haar paard Just on time. Geert Rexwinkel is 3e geworden in de klasse B met zijn paard Connie. Instructrice Nina van de Brug werd 6e in haar debuut in de klasse M. Een week eerder heeft Saskia Leusink een 1e prijs gewonnen in de dressuur klasse L1

Uitslagen Molenruiters

Zondag 3 oktober te Vasse heeft Sanne Suijthof een 1e prijs gewonnen in de eventing klasse B. Dit deed ze met haar paard Juun. Tijdens het concours in Laren een week eerder haalde deze combinatie de 2e prijs in het springen klasse B. Hannes Vredenberg haalde tijdens deze wedstrijd een 5e prijs. Top gedaan door deze junioren in al het ‘paardengeweld’.

Suzan de Graaf reed in Vasse tevens een sterke Eventing wedstrijd. Zij behaalde de 3e prijs in de klasse L

Rabo Club Actie

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

#RaboClubSupport #decooperatieveRabobank

PLUS CLUB ACTIE

Spaar je club gezond! Wij doen mee met de spaaractie van PLUS KOENDERS EIBERGEN. Van ZONDAG 5 SEPTEMBER TOT EN MET ZATERDAG 13 NOVEMBER ontvangen klanten van Plus Eibergen een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen. Deze punten kun je doneren aan onze club. Schenk jij ook de sponsorpunten aan De Molenruiters? Hoe meer punten, hoe meer geld voor onze clubkas… dankjulliewel!

Viertallen succesvol op de regiokampioenschappen

Het viertal van de paarden moest als eerste in de ring. Anke Winkelhorst, Carolien Kroekenstoel, Elise Kroekenstoel, Sasja Zwart (res), Chantal Leusink (res) en Moniek Kroekenstoel hebben onder leiding van Arjen Kraayenzank een mooie proef laten zien. Dit werd beloond met een tweede prijs!

Het ponyviertal had in de voorbereidingen de nodige uitdagingen gehad. Mayke Leusink, Maartje Scharenborg, Roos Gijgink, Manon Elsweijer, Merlijn Geverink (res) en Nynke Trutmans (res) hebben onder leiding van Yvonne Weernink hun beste beentje voorgezet… en behaalden daarmee ook een mooie tweede plaats.

Gefeliciteerd allemaal!